GRILLI KUUMANA

Burgerimme

BURGERIMME PIHVIT JA KEBAB TULEVAT OLE´SILTA PIETARSAARESTA. VAALEA CHEDDARJUUSTOMME ON VALIOLTA (ei väriaineita). KOTIMAISUUS ON MEILLE TÄRKEÄÄ.

Juustoburger

Sisältää 120 g pihvin, jääsalaatin, suolakurkkua, Valion cheddarjuustoa ja hampurilaismajoneesin. 

 7,90 €

Ateria 12,40 €

Tuplajuusto

Sisältää kaksi 75 g täyslihapihviä, kaksi Valion cheddarjuustosiivua, hampurilaismajoneesia, suolakurkkua, ketsuppia ja jääsalaatin. 

8,90 €

Ateria 13,40 €

Pekoniburger

Sisältää 120 g pihvin, jääsalaatin, suolakurkkua, remumajoneesia, pekonia, marinoitua punasipulia ja Valion cheddarjuustoa. 

 8,90 €

Ateria 13,40 €

Kerrosburger

Sisältää kaksi 75 g täyslihapihviä, välisämpylän, jääsalaatin, suolakurkkua, remumajoneesia, ketsuppia, marinoitupunasipulia ja Valion cheddarjuustoa.

9,40 €

Ateria 13,90 €

Kanaburger

Sisältää kotimaisen broilerin paistileikkeen, jääsalaatin, suolakurkkua, tomaattia, remu- ja mangocurrymajoneesia.

8,90 €

Ateria 13,40 €

Makupala

Sisältää 120 g jauhelihapihvin, makkarapihvin, kananmunan, Valion cheddarjuustoa, punasipulia, jääsalaatin, suolakurkkua ja hampurilaismajoneesia.

10,90 €

Ateria 14,90 €

Vegeburger

Sisältää Ole´sin Vegepihvin, Hellmanssin vegemajoneesia, suolakurkkua, jääsalaatin, vegejuustoa (kerro, jos haluat Valion cheddarjuustoa!), tomaattia ja marinoitupunasipulia. Vegeburgerissa käytetään kuohkeaa briossisämpylää.

8,40 €

Ateria 12,90 €

MEILLÄ ON TARJOLLA MYÖS BATAATTIRANSKALAISIA! Voit vaihtaa tavalliset ranskikset bataattiranskalaisiin 1 € lisähinnalla. Kannattaa testata!

Kiukkuseen nälkään

Ryhtiä nautiskeluun!

Piikaburger

Sisältää 2 x 120 g kotimaista naudan täyslihapihviä, jääsalaattia, suolakurkkua, marinoitua punasipulia, Valion cheddarjuustoa, ketsuppia ja remukastiketta.

11,50 €

Ateria 15,90 €

Pehtooriburger

Sisältää 180 g kotimaisen naudan täyslihapihvin, jääsalaattia, suolakurkkua, tomaattia, remumajoneesia, suolakurkkua, punasipulia, paholaisenhilloa, Valion cheddarjuustoa, pekonia ja remukastiketta. 

11,50 €

Ateria 15,90 €

Patruunaburger

Sisältää kaksi 180 g kotimaista naudan täyslihapihviä, välisämpylän, jääsalaattia, suolakurkkua, punasipulia, Valion cheddarjuustoa, paistetun kananmunan sekä remu- ja hampurilaiskastikkeen.

13,90 €

Ateria 17,90 €

UNIIKIT BURGERIT

Kotimainen Olesin naudantäysliha pihvi ja Valion cheddarjuusto! Nam!

Auraburger

120 g kotimainen täyslihapihvi, auramuru, ananas, paholaisen hillo, jääsalaatti, suolakurkut ja remukastike.

9,50  €

Ateria 13,90€   

Lyysiburger

120 g kotimainen täyslihapihvi, briossisämpylä, jääsalaatti, suolakurkut, pekoni, Valion cheddarjuusto, jalapeno ja chilimajoneesi.

9,50  €

Ateria 13,90 €

Maajussiburger

120 g kotimainen täyslihapihvi, briossisämpylä, kananmuna, auramuru, Valion cheddarjuusto, marinoitu punasipuli, tomaatti, jääsalaatti, suolakurkut ja remukastike. 

9,50 €

Ateria 13,90 €

Renkiburger

120g kotimainen täyslihapihvi, briossisämpylä, pekoni, auramuru, Valion cheddarjuusto, marinoitu punasipuli, jääsalaatti, suolakurkut ja remukastike.

9,50 €

Ateria 13,90 €

Pienempään nälkään tai naposteluun

Pienesti mutta herkullisesti - kokoa oma annoksesi

Lastenburger

Sisältää 75 g täyslihapihvin, ketsuppia ja juuston. Lastenateria sisältää lisäksi ranskalaiset ja 0,4 juoman tai pillimehun.

4,90 €

Ateria 8,90 €

Juniorburger

Sisältää 75 g täyslihapihvin, jäävuorisalaattia ja hampurilaismajoneesia. Juniorateria sisältää lisäksi ranskalaiset ja 0,4 l juoman tai pillimehun.

5,50 €

Ateria 9,50 €


Kananugetit + dippi

Sisältää 5 kpl kananugetteja ja dipin. Jos otat myös ranskalaisia, niin saat aterian johon kuuluu 0,4 l juoma tai pillimehu. Kananugettiaterian hinta 9,90 €.

5,40 €

Kananugetti ateria

Sisältää 5 kpl. kananugetteja, dipin, ranskalaiset sekä 0,4 l juoman tai pillimehun. Kananugettimme ovat gluteenittomia ja valmistettu Feelialla Pyhännällä


9,90 €

Ranskalaiset


4,00 €

Bataattiranskalaiset


4,50 €

Dippi

Remu (kurkkumajoneesi), hampurilaisdippi (perus), valkosipuli, sweetchili tai cheddar.

1,20 €

Kebabit ja kanakuutiot

Olesin herkullisesta kebabista tykkää kaikki! 

Kebab ranskalaisilla/lohkoilla/riisillä/salaatilla

Sisältää kebabbia, ranskalaisia/lohkoja/riisiä/salaattia, remu- ja punaista kebabkastiketta, punasipulia, jäävuorisalaattia, tomaattia, suolakurkkua ja chilimajoneesia.  Annos sisältää 0.4 l juoman. 

14,50 €

Pariloidut kanakuutiot ranskalaisilla/lohkoilla/riisillä/salaatilla

Kotimaisia kanafilekuutioita, punasipulia, tomaattia, suolakurkkua, rucolaa, mangocurry-kastiketta ja Thousan Island kastike.

14,50 €

Ekstrakebab tai Ekstrakana

Vahvista annostasi ylimääräisellä annoksella kebabbia tai kanafilekuutioita.

4,00 €

Klassikoita ja muuta herkullista

Taattua suomalaista grillilaatua!

Grillilautanen

Sisältää ranskalaisia, hampurilaispihvin 120 g, käristeen ja paistetun kananmunan. Laitetaanko kaikki mausteet: sipuli, kurkkusalaatti, ketsuppi ja sinappi? Annos sisältää 0.4 l juoman. 

13,90 €

Slaaki

Sisältää ranskalaisia, täyslihapihvin 75 g, kebabbia, pekonia, käristeen, Valion cheddarjuustoa, paistetun kananmunan ja chilimajoneesia. Laitetaanko kaikki mausteet: sipuli, kurkkusalaatti, ketsuppi ja sinappi. Annos sisältää 0.4 l juoman.

15,90 €

Kälviän keto

Tämä ketogeeninen annos sisältää jäävuorisalaattia, 2 x 75 g täyslihapihvit, pekonia, tuplasti Valion cheddarjuustoa, punasipulia, tuorekurkkua ja Hellmanssin majoneesia. Annos sisältää 0.4 l juoman. 

13,90 €

Naudan tai possun lehtipihvi

Naudan tai possun lehtipihvi, perunat (ranskalaiset/lohkot), salaattia, remumajoneesia jaThousand Island salaattikastike.

15,90 € / 14,90 €

Kanalautanen

Kanan rintafile (ei leivitetty), perunat (ranskalaiset/lohkot) tai riisi, salaattia, mango-curry kastiketta, paholaisen hilloa, rucolaa ja Thousand Island salaattikastiketta.

14,90 €

Täyslihapihvi sipulirenkailla

Naudan jauhelihapihvi 180 g sipulirenkailla, perunat (ranskalaiset tai lohkot) tai riisi, salaattia, remukastike ja Thousand Island salaattikastike.

13,90 €

Käriste

Kaikilla mausteilla? Sinappi, ketsuppi, sipuli ja kurkkusalaatti.

2,50 €

Botnia

Kaikilla mausteilla? Sinappi, ketsuppi, sipuli ja kurkkusalaatti. 

3,90 €

Ranskalaiset makkaralla

Kaikilla mausteilla? Sinappi, ketsuppi, sipuli ja kurkkusalaatti. Sisältää 0,4 l juoman.

9,90 €

Jättilihapiirakka

Sisältää kinkkua ja juustoa. Täydennä piirakkasi lisätäytteillä, jotka lueteltu alla. Laitetaanko muuten kaikki mausteet? Sinappi, ketsuppi, kurkkusalaatti ja sipuli?

5,50 €

Voit valita lihapiirakkaan, burgeriin tai  muuhun grilliruokaan lisukkeeksi:

burgerpihvi 2 €  / makkara 2 €  /  kananmuna 1 € / ananas 1 €  / pekoni 1 €  /

cheddarjuusto 1 € / aurajuusto 1 € / paholaisenhillo 1 €